Tegels & Natuursteen

Tegels & Natuursteen

Natuursteen en tegels, twee zeer verschillende materialen, maar ook goed met elkaar te combineren.

Natuursteen vloeren zijn bijzonder populair. Niet voor niets, natuursteen heeft een unieke uitstraling en een bijzondere kwaliteit.
Alleen al zijn duurzaamheid maakt alternatieven overbodig. Natuursteen is eveneens toe te passen in de badkamer, het geeft een exentrieke uitstraling rondom uw haard en het is geschikt voor buitenvloeren.

Of kiest u toch voor tegels? Onderhoud vriendelijk materiaal, in verschillende afmetingen. Strak groot formaat design, warme nostalgische tegels, Karakterestieke oude witjes, boeren plavuizen, mozaïek en veel meer. Wordt het natuursteen of tegels? Of een combinatie?

Ruim 1000 m² showroom HARRY VAN DER VELDEN. Het bruisende hart van ons bedrijf is met uitstek het vakmansschap voor het leveren en installeren van elke soort natuursteen of tegel, woonkamer, badkamer, toilet, terras etc.

Wij zijn geselecteerd dealer van Porcelanosa. Het merk onder alle merken.
PORCELANOSA is al jaren de autoriteit wanneer het gaat over kwaliteit, uitstraling en innovatie binnen de keramische tegelwereld. De tegels worden gemaakt met de beste glazuren en designs, waardoor ze natuurgetrouw, diepte en uitstraling krijgen die de originele producten evenaren, maar met alle voordelen van keramiek. PORCELANOSA is toonaangevend binnen de luxe hotels, woningbouw en overige projecten waar styling, kwaliteit en een luxe gevoel bepalend zijn.
In onze badkamer showroom zijn diverse opstellingen te zien waar ook het grootformaat wandtegels, 120x45 cm, verwerkt zijn.
Ieder jaar brengen wij een bezoek aan de showroom en fabriek in Spanje waar we alvast een voorproefje krijgen wat de nieuwe collectie.

« 2 of 8 »
Back to Top